Ako si vybrať produkt s omega 3 kyselinami pre deti

Prejsť na obsah

Ako si vybrať produkt s omega 3 kyselinami pre deti

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Zdravie detí · 13 Marec 2023
Tags: omega3detiNordicPureOmega3LiquidChewableOmega3
Nájsť dobrý produkt s omega 3 kyselinami nie je vôbec jednoduché. V lekárňach a online je k dispozícii množstvo týchto produktov. Najčastejšie sa takéto doplnky netestujú na kontaminanty alebo ťažké kovy, ktoré sa môžu nachádzať v morských rybách. Čo by ste teda mali hľadať, aby ste pre svoje dieťa našli kvalitný a bezpečný výrobok s omega 3? Stojí za to venovať pozornosť certifikovaným výrobkom, ktoré zaručujú správnu kvalitu. Takúto záruku podľa nášho názoru poskytuje certifikát cGMP, ktorý dokazuje, že každá šarža suroviny bola testovaná na čistotu a kvalitu.

Odporúčané produkty pre deti s omega 3


Na trhu sa objavila novinka vysokej kvality s tekutými omega 3 kyselinami - Nordic Pure Omega 3 Liquid. Tento tekutý produkt dopĺňa rad produktov Calivita s omega 3 certifikovanými cGMP tým najlepším možným spôsobom. Teraz si môžete vybrať klasické omega 3 kapsuly Omega 3 Concentrate alebo žuvacie kapsuly Chewable Omega 3 alebo novú receptúru s tekutým Omega 3. Nordic Pure Omega 3 Liquid je prémiový produkt s prírodnými omega-3 mastnými kyselinami, t.j. z tresčej pečene, ale z udržateľného úlovku opatrným a jemným spôsobom, aby sa zachovali jeho prirodzené cenné živiny – esenciálne omega-3 mastné kyseliny, vitamíny A a D a v záujme ekosystému.

Omega 3 sú potravou pre mozog


Chceli ste niekedy pomôcť svojim deťom stať sa lepšími a múdrejšími?

Chceli by ste, aby lepšie zvládali domáce úlohy a školské povinnosti? Je dobré vedieť, že práve tu môžu omega-3 mastné kyseliny poskytnúť vašim deťom extra podporu. Totiž, môžu im pomôcť zlepšiť koncentráciu, udržať pozornosť, čítať a písať a tiež môžu zlepšiť spánok a náladu. Celkovo sa zdá, že poskytujú dostatočne pevný základ pre lepší výkon. Ale omega-3 môžu byť tiež užitočné, ak chcete minimalizovať potenciálne absencie v škole, keďže omega-3 pomáhajú vášmu telu bojovať proti patogénom, aby bolo čo najlepšie pripravené na zimu. S novým Nordic Pure Omega 3 Liquid sa to dá ľahko dosiahnuť. Prípravok je v tekutej forme, takže nebudú problémy s prehĺtaním, ani s dávkovaním, ktoré sa dá ľahko prispôsobiť individuálnym potrebám každého člena domácnosti. Tento olej z tresčej pečene Calivita má jemnú citrónovú príchuť, ktorá neutralizuje chuť rýb.

Nordic Pure Omega 3 pre deti

Duševná jasnosť a duševná sviežosť


Omega-3 mastné kyseliny môžu byť podporou nielen pre imunitný systém vašich detí, ale aj pre rodičov, pretože je to jeden zo spôsobov, ako ich môžete chrániť. Spomalenie procesov psychického úpadku a predchádzanie demencii a depresii čo najviac a na čo najdlhšiu dobu vám dáva obrovské výhody, na ktoré sa môžete spoľahnúť bez ohľadu na ročné obdobie. Týmto spôsobom môžete dať svojim rodičom šancu: zlepšiť ich mentálne schopnosti, rýchlosť myslenia a zapamätávania, aby zostali zdraví a tešili sa zo života a stretávania sa so svojimi vnúčatami.

Pohoda a energia


Samozrejme, pri dopĺňaní týchto cenných látok nesmiete zabúdať ani na seba, pretože omega 3 mastné kyseliny dokážu pomôcť pri únave a každodennom strese spôsobenom rýchlym životným tempom. Omega-3 mastné kyseliny chránia srdce a prispievajú k jeho normálnemu fungovaniu; pomáhajú vášmu telu bojovať proti zápalom a robia vás imúnnymi voči chronickým ochoreniam. Okrem toho fyzického podporujú aj duševné zdravie a dokážu vám zlepšiť náladu, aby ste si užili krásne chvíle strávené s najbližšími bez akýchkoľvek prekážok.

Žuvacie Omega 3 - Chewable Omega 3

Omega 3 žuvacie kapsuly - Chewable Omega 3


Okrem tekutej omegy existujú aj mäkké žuvacie kapsuly s jemnou citrónovou príchuťou - Chewable Omega 3. Sú praktické pre každého, kto neznáša alebo nevie kapsuly prehĺtať, najmä pre deti, pretože ide o kapsuly sladkej chuti. Ľahko sa vstrebávajú a nedráždia žalúdok. Získavajú sa molekulárnou destiláciou, ktorá zaisťuje maximálnu čistotu koncentrátu rybieho oleja.


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah