Joint ProteX FORTE, teda účinné tablety na kĺby nielen pre seniorov

Prejsť na obsah

Joint ProteX FORTE, teda účinné tablety na kĺby nielen pre seniorov

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Podpora kĺbov a kostí · 6 Február 2023
Tags: JointProteXFORTEkĺby
Voľnosť pohybu najčastejšie oceníme až vtedy, keď ju náhle alebo postupne stratíme. Nie je to len o nehodách, súťažnom športe a pravidelnom intenzívnom tréningu, ale aj o prirodzených procesoch starnutia, ktoré môžu ovplyvniť náš pohybový aparát. Každý, kto mal poškodenú, odretú chrupavku, vie, aký náročný môže byť aj ten najmenší pohyb.

Čo pomáha pri obnove kĺbovej chrupavky?


V dospelosti závisí stav kĺbovej chrupavky od kvality a množstva medzibunkového materiálu produkovaného bunkami chrupavky, vrátane obsahu vody. Ak chrupavka stráca obsah vody, znižuje sa jej elasticita, čím sa stáva citlivejšou. Neelastické zaťaženie chrupavky spôsobuje mikrotraumu, ktorá môže spustiť ďalšie degeneratívne procesy. Takto sa ľahko rozvinie tento obávaný proces, pri ktorom sa ráno takmer nehýbeme a naše kĺby potrebujú čas, aby sa „rozhýbali“ a náš pohyb sa zregeneroval. Je to však len začiatok, neskôr je každý pohyb bolestivý až obmedzený. Koniec koncov, aj v pokoji je bolesť. Pre zdravie chrupky sa veľmi odporúča konzumácia rôznych látok, ktoré chrupku chránia. Patria medzi ne dôležité stavebné kamene chrupavky: glukozamín a chondroitín sulfát, ktoré, žiaľ, nie sú u starších ľudí vždy dostupné v dostatočnom množstve, preto ich suplementácia môže mať kľúčový význam v prevencii a liečbe.

Calivita Joint ProteX FORTE - účinný prípravok na kĺby


Joint ProteX FORTE je jedným z najúčinnejších prípravkov na ochranu chrupavky, no podporuje nielen regeneráciu chrupavky, ale podporuje aj tvorbu synoviálnej tekutiny medzi kosťami. Ide o skutočne unikátny prípravok, pretože okrem látok podporujúcich pohyb tela, ako je kyselina hyalurónová či glukosamín, obsahuje aj rastlinné extrakty s dlhou históriou v ľudovom liečiteľstve, ako je kurkuma či lúčna bylina.

Calivita Joint ProteX FORTE

Joint ProteX FORTE odporúčame nielen starším ľuďom, ale aj športovcom a fyzicky aktívnym ľuďom. Produkt je vhodný aj po úrazoch a zraneniach počas rekonvalescencie a rehabilitácie. Účinnosť Joint Protex Forte je potvrdená mnohými pozitívnymi názormi ľudí, ktorí ho vyskúšali.


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah