Prírodné doplnky Calivita - Vysoko kvalitné produkty s certifikáciou cGMP

Prejsť na obsah

Prírodné doplnky Calivita - Vysoko kvalitné produkty s certifikáciou cGMP

Obchody CaliVita International
Čelíme ťažkostiam, ktoré sme už dlho nezažili: kombinácia najvyššej inflácie za posledné desaťročia, pandémie Covid, nedostupných cien energií a hroziacej recesie nám veľmi sťažujú život.

Teraz naozaj musíte začať venovať pozornosť svojmu zdraviu!

Ak vás teraz choroba zrazí z nôh, môže vám nielen klesnúť zárobok, ale môžu sa zvýšiť aj vaše výdavky, ak vám lekár predpíše lieky.

Jesť zdravé a vyvážené jedlo je s neustále rastúcimi cenami potravín čoraz ťažšie. Ceny čerstvého ovocia, zeleniny, mäsových výrobkov, rýb a celozrnných pekárenských výrobkov sa už pre mnohých dostali do nerentabilnej úrovne. Urobiť si zdravú stravu je čoraz ťažšie. Strava bohatá na vitamíny a minerály je nevyhnutná pre udržanie zdravej rovnováhy v tele. Ak to už s jedlom nejde, ešte väčší dôraz sa kladie na koncentrované doplnky stravy.

Produkty Calivita

Široká škála produktov s certifikátom Calivita cGMP bola zostavená tak, aby sme pre vás a vašu rodinu našli perfektný produkt z hľadiska ceny aj zloženia!

9 DÔVODOV, PREČO SI SI VYBRAŤ PRODUKTY CALIVITA®:


  1. Calivita je jednou z mála spoločností, ktoré spĺňajú požiadavky cGMP (Current Good Manufacturing Practice). cGMP je komplexnejší a náročnejší štandard ako GMP. Neustále sa aktualizuje, vylepšuje na základe najnovších vedeckých objavov, najnovších technológií. cGMP vyžaduje testovanie každej šarže suroviny, každej šarže hotového výrobku. V každej fáze technologického procesu prebieha kontrola výroby, ktorá zaručuje najvyššie možné štandardy kvality, bezpečnosti a účinnosti produktov.
  2. Produkty Calivita majú certifikáty FDA (American Food and Drug Administration), spĺňajú požiadavky stanovené v nariadeniach Európskej únie.
  3. Všetky suroviny a produkty Calivita neobsahujú GMO, znečisťujúce látky, ťažké kovy a spĺňajú príslušné mikrobiologické požiadavky.
  4. Prírodné suroviny sú základom v procese vytvárania moderných receptúr doplnkov stravy CaliVita® s použitím ekologických ingrediencií, ak je to možné.
  5. Osobitnú pozornosť venujeme tomu, aby sme vždy používali formy účinných látok s najlepšou biologickou dostupnosťou a aby jednotlivé zložky pôsobili na organizmus synergicky (vzájomne sa posilňujúci účinok).
  6. Okrem toho, že pri vývoji inovatívnych kompozícií využívame najnovšie výsledky vedeckého výskumu, opierame sa aj o stáročnú tradíciu ľudového liečiteľstva, ktorá okrem iného potvrdzuje účinnosť rastlinných zložiek používaných v našich prípravkoch.
  7. Calivita má 30-ročné skúsenosti s výrobou a distribúciou doplnkov stravy.
  8. Drvivá väčšina našich produktov je vyrobená v USA.
  9. Garantujeme 100% kvalitu našich produktov.

Povedomie je teraz veľmi dôležité! Neváhajte nás kontaktovať a my vám pomôžeme nájsť to najvhodnejšie riešenie pre vás!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah