Skontrolujte, či viete všetko o vitamíne C

Prejsť na obsah

Skontrolujte, či viete všetko o vitamíne C

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Vitamíny · 1 Marec 2023
Tags: vitamínC
Naše životné prostredie, vrátane podzemných vôd, je znečistené rôznymi škodlivými látkami a toxínmi. Odborníci pri skúmaní studní a prameňov v nich zistili prítomnosť 249 rôznych škodlivín. Takmer v každej lokalite bolo zistené prekročenie stanovených limitov pre podzemné vody aspoň pre jednu z týchto látok. Ale aj keď sa tieto limity neprekročia – jed zostane jedom, aj keď jeho koncentrácia v pitnej vode, potravinách, vzduchu či pôde nedosiahne úroveň, ktorá je oficiálne definovaná ako toxická!

Staré slovenské príslovie hovorí, že "veľa husí prasa porazí!" Čo môže nešťastník, ktorý je denne nútený dýchať vzduch plný výfukových plynov (keď nie je smogový alarm, oficiálne nie je toxický), pije vodu „trochu“ kontaminovanú chemikáliami, kupuje si jablko v supermarkete? ktorá obsahuje len osem vedľajších produktov postrekových látok, z ktorých žiadna neprekračuje „povolený“ limit, a napokon musí brať lieky, ktoré sú tiež chemikáliami!

Pojem vitamín C neodmysliteľne patrí k menu prof. Albert Szent-Györgyi, ktorý za svoj objav dostal Nobelovu cenu. Vďaka prednáškam a prácam tohto vedca je všeobecne známe, že tento vitamín je potrebný pre správne fungovanie imunitného systému, ale aj elasticitu ciev, zdravie a prácu srdca, rast a hojenie kostí. a väzy.

vitamín C

Čo ukázal výskum vitamínu C


Našťastie, genialita prof. Szent-Györgyiho inšpirovala mnohých ďalších vytrvalých a vytrvalých výskumníkov, aby sa venovali tejto oblasti. Jedným z nich je prof. dr. Thomas E. Levy. Všimol si zaujímavú vec. Keď sa toxín (jed) dostane do ľudského tela, hladina vitamínu C v krvi a telesných tekutinách okamžite klesne, často až na nulu!

Dôsledkom podávania toxínov potkanom v laboratórnych podmienkach je okamžité a výrazné zvýšenie hladiny vitamínu C! Ako je to možné? Odpoveď je triviálne logická. Človek je jedným z dvanástich nešťastníkov v biologickom svete, ktorých telo nedokáže (zabudlo?) syntetizovať vitamín C! Je plne závislý na jeho dopĺňaní zvonku! A opäť vyvstáva otázka: Koľko je denná potreba vitamínu C?

Vedci v laboratóriu podávali intoxikovaným potkanom po vyčerpaní schopnosti tela syntetizovať vitamín C až 500 mg vitamínu C na kg telesnej hmotnosti. Pre človeka s priemernou telesnou hmotnosťou 75 kg je to 37 500 mg denne! Užívate oficiálne odporúčanú dávku 100 mg denne? Je to tragikomické! Odporúčame prečítať si knihu: LIEČIŤ NEVYLEČITEĽNÝ VITAMÍN C - Choroby, infekcie, toxíny MUDr. Thomas E. Levy, JD.

Produkty vitamínu C s predĺženým uvoľňovaním


Vďaka vysokým dávkam vitamínu C s predĺženým uvoľňovaním v produktoch C 500 alebo C 1000 Plus získate vynikajúcu podporu imunity, pretože tieto produkty doplnia vitamín C v kritickom čase, keď ho najviac potrebujete. Okrem toho vitamín C prispieva aj k správnej tvorbe kolagénu, podporuje udržanie zdravých ciev, kostí, chrupaviek, zubov, ďasien a pokožky. Ako antioxidant pomáha chrániť pred nepriaznivými účinkami voľných radikálov; môže oddialiť viditeľné známky starnutia; hrá dôležitú úlohu v metabolických procesoch produkujúcich energiu.

Calivita C 1000 Plus


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah