Ako schudnúť? Začnime s novinkou Shake One Pure!

Prejsť na obsah

Ako schudnúť? Začnime s novinkou Shake One Pure!

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Krása a tvarovanie postavy · 26 Január 2023
Tags: chudnutieShakeOnePure
Byť aktívny je jedným z kľúčových faktorov pre štíhlu postavu a zdravý život. Vždy sa môžete začať hýbať a vďaka našim užitočným tipom a vegánskym proteínom môže každý dosiahnuť postavu, po akej túži.

Shake One Pure náhradný kokteil

Na našom blogu predstavujeme nový vegánsky Shake One Pure, ktorý podporuje a uľahčuje chudnutie a môže nahradiť aj akékoľvek jedlo či snack.

Shake One Pure je lahodný proteínový prášok na rastlinnej báze s príchuťou bielej čokolády a malín, ktorý doplní váš každodenný jedálniček alebo akúkoľvek diétu na chudnutie. Neobsahuje srvátku a je čisto rastlinný. Môžete ho ľahko a rýchlo rozpustiť vo vode, mlieku alebo rastlinnom mlieku a získať tak plnohodnotný kokteil náhrady jedla.

Shake One Pure Calivita

Rastlinné bielkoviny pre vegánov a vegetariánov

Produkt obsahuje kvalitné 100% rastlinné bielkoviny izolované z hrachu a hnedej ryže, je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, doplnený o extrakt z bobúľ Acai a inulín z koreňa čakanky. Calivita Shake One Pure obsahuje aj tráviace enzýmy, ktoré boli pridané pre ľahšie vstrebávanie, a špeciálne zloženie sacharidov zabraňuje náhlym skokom cukru v krvi. Shake One Pure je dostupný v dvoch baleniach – veľkom 500 g a malom 30 g.

Diétny plán na chudnutie


Kľúčom k chudnutiu je viac cvičiť a menej jesť. Jednoduché, však? Na sladkosti a maškrty treba trochu zabudnúť a nech to znie akokoľvek pikantne, stačí jesť menej. Je to zjednodušený prístup, ale presný. Potrebujeme skonzumovať menej kalórií, ako potrebujeme. Netreba robiť náhle a dramatické zmeny v stravovaní, práve naopak, je lepšie ísť postupne, krok za krokom. Niekedy si môžete trochu dopriať a odmeniť sa, ale nikdy nezabúdajte na svoj cieľ: vždy si pamätajte, čo chcete dosiahnuť a držte sa toho, čo sa chystáte urobiť! Pomôcť vám v tom môžu kokteily na chudnutie nahradzujúce jedlo. Najmä ak si vyberiete novú receptúru založenú na rastlinných proteínoch Shake One Pure. Jeho lahodná sladká príchuť malín a bielej čokolády určite uspokojí vaše maškrty. A keď to budete mať pod kontrolou, bude viac než užitočné nahradiť obed týmto čisto rastlinným proteínovým práškom, ktorý vám dodá všetky potrebné živiny. One Pure Shake je obohatený o vitamíny a minerály, tráviace enzýmy a vlákninu pre ďalšie zvýšenie jeho účinnosti. Je potrebné uviesť, že výrobok neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu, umelé farbivá, konzervačné látky, laktózu, lepok, plnivá, stimulanty ani geneticky modifikované zložky. Okrem toho obsahuje sacharidovú palatinózu, ktorá zabráni náhlym skokom cukru v krvi.

Ako začať cvičiť?


Spolu s úpravou stravy odporúčame začať s cvičebným programom (nech sa zdráhame akokoľvek!), keďže tak budete napredovať oveľa rýchlejšie. Najlepšie je začať cvičiť s profesionálnymi trénermi, ktorí na vás budú dohliadať a predstavia vám cvičebný plán prispôsobený vašim potrebám a možnostiam. Neskôr môžete pokračovať sami. Ak začínate sami, začnite pomaly, krok za krokom! V každom prípade, a najmä ak máte nadváhu, cvičte postupne, aby ste si neporanili väzy, svaly či kĺby. Na začiatok stačí pravidelná rýchla chôdza (nie prechádzky s kamarátmi) alebo jazda na skutočnom či domácom bicykli, po ktorej nasleduje plávanie, ľahký beh alebo intenzívnejší tréning.

Ako rýchlo obnoviť svaly po tréningu


Pred tréningom si môžete vypiť Burn One, ktorý zrýchli váš metabolizmus a pomôže spaľovať tuk v procese cvičenia. Regenerácia po cvičení je veľmi dôležitá. Preto po tréningu odporúčame vypiť Shake One Pure Calivita. Proteín po tréningu pomáha regenerovať svaly. Toto je čas, kedy vaše telo využíva prijaté bielkoviny a dokáže ich maximálne využiť. Proteíny sú ideálne na pomoc pri regenerácii svalov, ktoré mohli utrpieť mikrotraumu v dôsledku stresu, ako aj na zabránenie úbytku čistej svalovej hmoty namiesto tukových zásob pri chudnutí cvičením.


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah