Doplňte si zásoby minerálov s MagneZi B6 a Calcium Magnesium PLUS!

Prejsť na obsah

Doplňte si zásoby minerálov s MagneZi B6 a Calcium Magnesium PLUS!

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Minerály · 3 Júl 2023
Tags: minerályMagneZiB6CalciumMagnesiumPLUSvápnikhorčík
Prišiel júl a s ním aj horúčavy. V tomto ročnom období môže naše telo potrebovať viac minerálov, ako naše telo normálne potrebuje na správne fungovanie. Ale je to úplne pochopiteľné, pretože keď trávime viac času vonku, tak sa aj viac hýbeme a aj sa viac potíme kvôli teplu. A vďaka poteniu prichádzame o cenné minerály, ktoré potom potrebujeme dopĺňať.

Platí to najmä o horčíku, ktorý je okrem iného nevyhnutný pre zdravú činnosť svalov.

Počas prázdnin budete pravdepodobne jazdiť častejšie a tráviť na bicykli viac času. A samozrejme to nie je jediná činnosť, ktorá môže váš organizmus poriadne zaťažiť. Ak napríklad trávite čas na pláži a len občas si zaplávate alebo sa venujete vodným športom s priateľmi, určite pocítite, že vaše telo potrebuje oveľa viac energie. To môže v skutočnosti znamenať, že vaše zásoby horčíka sú vyčerpané a je potrebné ich doplniť.

MagneZi B6 s citrátom horečnatým


Produkt Calivita MagneZi B6, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre komplexnú podporu svalového a nervového systému, obsahuje nielen horčík, ale aj vitamín B6 a zinok.

MagneZi B6 Calivita sa odporúča najmä športovcom a ľuďom vystaveným fyzickej námahe, ako aj nadmernej strate tekutín (napr. potením) a vždy, keď máte pocit, že by ste v únavných a vyčerpávajúcich dňoch mohli využiť trochu energie navyše.

Samozrejme, potenie nevyčerpáva len zásoby horčíka. Môžete mať tiež nedostatok mnohých iných minerálov, vrátane vápnika, ktorý je rovnako ako horčík nevyhnutný pre správnu funkciu svalov.

Calivita MagneZi B6

Ľahko vstrebateľný vápnik a horčík


Našťastie sa vápnik ľahko dopĺňa (hoci si ho telo nevyrába). Calcium Magnesium PLUS od Calivita je doplnok stravy s obsahom vápnika a horčíka určený na podporu zdravia kostí, správneho fungovania svalov a nervového systému. Calcium Magnesium PLUS je navyše posilnený vitamínmi D3 a K2. Tento produkt odporúčame najmä vtedy, ak si chcete zabezpečiť dostatok vápnika, ktorý by zodpovedal zvýšenej fyzickej aktivite.

Calivita Calcium Magnesium PLUS

Nezabudnite si doplniť zásoby minerálov: pridajte sa k nám, užívajte si kvalitné produkty Calivita a užite si leto aktívne!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah