Aký noni džús si vybrať? Polynézske alebo organické noni? Porovnávame a navrhujeme

Prejsť na obsah

Aký noni džús si vybrať? Polynézske alebo organické noni? Porovnávame a navrhujeme

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Superovocie · 7 August 2023
Tags: polynesiannoniorganicnoninonišťava
Ste to, čo jete

Leto je obdobím, kedy by si mal v podstate každý dopriať dostatok čerstvého ovocia. Rozhodujúca je však samozrejme kvalita ovocia, ktoré sa dostane na váš stôl – rovnako ako celková čistota jedla, ktoré jete. „Ste to, čo jete,“ hovorí príslovie založené na myšlienke pochádzajúcej zo starovekého Grécka, ktorá sa nakoniec pripisuje Hippokratovi. Táto prastará myšlienka v nás nikdy neprestala rásť. Naopak, dnes je to ešte výraznejšie a opodstatnenejšie, keďže máme skúsenosť, že potraviny z konvenčnej výroby strácajú veľkú časť svojej nutričnej hodnoty a potenciálne dokonca obsahujú chemikálie škodlivé pre naše zdravie. Za týmto procesom je veľkoplošné poľnohospodárstvo a vysvetľuje, prečo je ekologická výroba stále viac známa a oceňovaná, a odhaľuje dôvody jej rastúcej popularity v posledných rokoch.

V čom je teda pre vás bio lepšia?


Tu je zoznam výhod, vďaka ktorým je organická voľba lepšia:

1. Zdravý životný štýl


Tí, ktorí jedia certifikované biopotraviny, veria, že môžu žiť zdravšie a výskumy potvrdzujú mnohé výhody bio ingrediencií.

2. Potraviny s vyšším obsahom živín, lepšou chuťou a lepšou kvalitou


Vďaka stáročným šetrným metódam spracovania, ktoré sa ukázali ako prospešné z dlhodobého hľadiska, a výrobe prispôsobenej miestnemu prostrediu majú biopotraviny tendenciu obsahovať viac vitamínov a minerálov, lepšie chutia a majú lepšiu celkovú kvalitu ako bežné neekologické produkty. .

3. Čistota a bezpečnosť


Dôležité je, aby boli bio produkty vyrobené bez použitia syntetických chemikálií, to znamená, že neobsahujú fungicídy a insekticídy, ako aj žiadne dezinfekčné prostriedky či zvyšky hnojív.

Okrem dlhoročnej snahy spoliehať sa čo najviac na prírodné suroviny sa Calivita riadi aj týmito trendmi, a preto v našej ponuke nájdete stále viac ekologických produktov tejto spoločnosti.

Jeden z našich vlajkových produktov Calivita, Organic Noni, je nielen certifikovaný ako ekologický, ale nedávno bol aj samostatne certifikovaný orgánom pre bezpečnosť potravín v členskom štáte EÚ a je zaručené, že neobsahuje pesticídy a iné chemikálie. Inými slovami, čistotu a bezpečnosť tohto produktu potvrdili a podporili dve nezávislé, nezávislé a dôveryhodné organizácie.

Nové organické Noni

Všetko dôležité je v jednom ovocí – Bio Noni


Morinda citrifolia (v polynézskych jazykoch nazývaná noni) je jedinečné exotické ovocie, ktoré obsahuje množstvo dôležitých látok, aminokyselín, vitamínov a minerálov. Znižujú zápalové procesy v tele a podporujú zdravú bunkovú aktivitu a bunkovú proliferáciu. Toto je ďalej umocnené trojitým účinkom organického granátového jablka, organických čerešní a organického hrozna pridaných k organickému noni, čo dodáva produktu intenzívnu ovocnú chuť. Zatiaľ čo aktívne zložky šťavy Polinesian Noni pochádzajú z nedotknutej prírody, Organic Noni pochádza z bio-certifikovanej farmy.

Tak prečo váhať s podniknutím krokov, aby ste udržali seba a svoju rodinu zdravé? Vyskúšajte Calivita Organic Noni a pokračujte v prehliadaní nášho sortimentu po ďalších certifikovaných bio produktoch a užívajte si výhody!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah