Prečo sa oplatí užívať vitamín D3 po celý rok?

Prejsť na obsah

Prečo sa oplatí užívať vitamín D3 po celý rok?

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Výzvy moderného života · 24 Júl 2023
Tags: vitamínD
Dúfame, že už viete, koľko vitamínu D pomáha vášmu imunitnému systému, aby ste sa mohli chrániť pred rôznymi infekciami a rýchlejšie sa z nich zotaviť. Na druhej strane, aký rôznorodý môže byť účinok vitamínu D bez ohľadu na ročné obdobie. Chceme to teraz zhrnúť!

Poškodzovanie životného prostredia, zlá životospráva môže bunky stresovať a tento tlak nemusia dlhodobo odolávať, čo nevyhnutne vedie k zápalu. Z latentného, pretrvávajúceho zápalu môže vyplývať celý rad problémov: metabolické poruchy, neregulované hospodárenie s cukrom, vápenatenie ciev, poruchy nervového systému, psychické poruchy. Žiaľ, imunitný systém sa môže obrátiť proti vlastným bunkám a dokonca môže začať proces bunkovej degenerácie.

mama a dcéra

Ako s tým všetkým súvisí vitamín D?


Výskum ukazuje, že nízke hladiny vitamínu D sú spojené s vyššími hladinami zápalu. Vitamín D má schopnosť naladiť imunitný systém správnym smerom a tak si nasadzuje boxerské rukavice proti nízkym zápalom, ktoré postihujú celé telo, ako je popísané vyššie.

Vitamín D môže pomôcť znížiť riziko vzniku rôznych autoimunitných procesov (ako je polyartritída, roztrúsená skleróza) a rakoviny. Pomáha predchádzať vzniku cukrovky, depresie, infarktu. Priaznivo pôsobí pri inzulínovej rezistencii, hypertenzii, ateroskleróze a mentálnej retardácii v starobe. Posilňuje kosti a svaly a môže zabrániť osteoporóze.

Bohužiaľ, ako starnete, vaša schopnosť produkovať vitamín D klesá, ale ako vidíte, suplementácia je kľúčová. Podporte preto svoje telo vitamínom D po celý rok!

Teraz vám s tým pomôžeme: vzhľadom na obrovský dopyt vraciame do našej ponuky rodinný balíček D-drops! Verte v suplementáciu vitamínu D!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah