Calivita Organic Noni - Certifikovaná organická Noni šťava s bio ovocím

Prejsť na obsah

Calivita Organic Noni - Certifikovaná organická Noni šťava s bio ovocím

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Superovocie · 5 Jún 2023
Tags: calivitaorganicnoni
Máte občas pocit, že s vaším telom nie je niečo v poriadku? ... že to bolí tu, bolí to tam, že sa cítite neustále unavení, nemáte náladu a energiu ani pre seba, ani pre druhých? ...že by niekto mal zastaviť tieto preteky, že si potrebujete dať pauzu a zotaviť sa?

Mnohí z nás pociťujú tento pocit, pretože každý druhý človek na túto otázku odpovedá kladne. Čím to je, že všetci robíme to isté a pravdepodobne nesprávne? Jedinou odpoveďou môže byť prostredie, v ktorom žijeme a ako v ňom žijeme.

Všetko má svoju cenu

Ľudské telo sa nevyvinulo tak, aby bolo sedavé alebo aby jedlo umelo vyrobené potraviny plné konzervačných látok. Rozhodne sa nedá povedať, že by pravekí ľudia pozerali televíziu, telefonovali alebo zúrivo pracovali na notebookoch. Zatiaľ čo naši predkovia boli v strese len desať minút denne – dosť dlho na to, aby ich nenapadol tiger – ľudia sú dnes v strese celé dni, týždne a roky. Aby to všetko vyvážili, pijú alkohol, fajčia cigarety alebo niečo zjedia, a keď ich všetko bolí, obrátia sa na lieky. A je pre nich ťažké nájsť čerstvý vzduch, aby sa zhlboka nadýchli.

Mali by sme urobiť zásadnú zmenu, pretože naše bunky doslova trpia zlou životosprávou a nepriaznivými vplyvmi prostredia. Ak „trpia“ dlhodobo, môže tento stav postupne viesť k latentnému zápalu, teda skrytému chronickému zápalu. Ak v tomto bode neberieme signály nášho tela vážne, môže to spôsobiť veľa vážnych problémov. Môžu sa rozvinúť metabolické poruchy, môže dôjsť k nerovnováhe cukru, môže sa začať vápenatenie ciev, môžu nastať problémy s nervovým systémom, imunitný systém môže napadnúť vlastné bunky a v bunkách môže začať degeneratívny proces.

Všetko dôležité je v bio ovocí noni


Žiaľ, aj napriek nášmu úsiliu je ťažké alebo takmer nemožné zmeniť naše prostredie a životný štýl, preto musíme siahnuť po inej metóde. Existuje exotické a jedinečné ovocie noni, ktoré je známe a používané už 2000 rokov a obsahuje celý rad základných živín, aminokyselín, vitamínov a minerálov. Jeho aktívne zložky dokážu znížiť zápal a bolesť, pomáhajú telu produkovať vlastné antioxidanty, podporujú zdravú bunkovú činnosť a správne delenie buniek.

Bio Noni s bio ovocím

Dodatočný trojitý účinok Bio šťavy Noni od Calivita


Calivita Organic Noni obsahuje viac než len noni; bol obohatený o tri ďalšie druhy bio ovocia. Podľa výskumu mimo hlavnej cieľovej oblasti posilňujú tri dôležité veci, ktoré ľudia práve teraz najviac potrebujú. Čerešňa podporuje činnosť našich svalov a kĺbov; granátové jablko chráni náš obehový systém a hrozno nám pomáha pokojne spať.

Bio Noni, ktoré pochádza z lisovaného ovocia z ekologického poľnohospodárstva. Nie je kontaminovaný hnojivami, herbicídmi ani chemikáliami. Neobsahuje pridaný cukor, umelé konzervanty, farbivá ani zvýrazňovače chuti. Intenzívna ovocná chuť produktu bola dosiahnutá vďaka dokonalému podielu bio noni, bio čerešní, bio granátových jabĺk a bio hrozna.

Teraz je čas urobiť pre seba prvý a najdôležitejší krok.

Nechajte tieto preteky za sebou a zapáľte samoliečiacu silu svojho tela pomocou organického ovocia noni, ktoré sa nachádza v certifikovanej organickej šťave noni! Táto šťava Calivita noni bola nedávno samostatne certifikovaná orgánom pre bezpečnosť potravín v jednom z členských štátov EÚ, čo zaručuje, že neobsahuje pesticídy ani iné chemikálie.

Calivita Organic Noni


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah