Ktorý krém na intímnu hygienu na podráždenie je najlepšie vybrať?

Prejsť na obsah

Ktorý krém na intímnu hygienu na podráždenie je najlepšie vybrať?

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Kozmetika · 6 Marec 2023
Tags: EveryMomentkrémnaintímnuhygienu
EveryMoment - Moderná kozmetika pre intímnu hygienu, bez parabénov, hormónov, na báze prírodných bylinných zložiek.

EveryMoment je intímny krém pre ženy. Účinné látky krému podporujú zdravie a správne funkcie pošvy. Tento jedinečný krém, ktorý neobsahuje hormóny a parabény, podporuje vyvážený, šťastný sexuálny život a umožňuje intenzívne a zmyselné intímne chvíle.

Ako zvýšiť sexuálne potešenie?


Táto prírodná receptúra je oveľa viac než len krém zvyšujúci sexuálne potešenie. Odporúčame na každodenné použitie bez ohľadu na sexuálnu aktivitu, pretože prírodné zložky krému znižujú riziko infekcie, stimulujú epitelizáciu (urýchľujú hojenie), upokojujú podráždenie slizníc a dodávajú jej pružnosť. Prírodné zložky používané pri intímnom styku podporujú prekrvenie pohlavných orgánov, majú mierne premasťujúce účinky, dodávajú pocit hydratácie a poskytujú lepšie pocity. Používanie prírodných zložiek krému EveryMoment počas celého roka a najmä v lete by malo byť súčasťou povinnej intímnej hygieny z dôvodu zvýšeného potenia a zvýšeného rizika infekcie, ktorej sme vystavení. Taktiež počas a najmä po menopauze sa môžu vyskytnúť rôzne faktory, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú mazanie pošvy. Pravidelné užívanie sa preto odporúča najmä po menopauze, keďže s vekom množstvo kolagénu a elastínu klesá.

Prírodný krém na intímne partie


EveryMoment - krém na intímnu hygienu proti podráždeniu
L-arginín poskytuje okamžitý príjemný pocit tepla pri poraneniach vo vnútri pošvy a zvlhčuje sliznicu. Spolu s rozmarínom L-arginín stimuluje prekrvenie panvy, čím zvyšuje citlivosť na podnety. Zelená riasa chlorella pomáha udržiavať elasticitu a silu, dokonale dopĺňa vlastnosti kolagénu a elastínu a okrem celkového hydratačného a posilňujúceho účinku zahŕňa aj syntézu týchto dvoch proteínov. Eukalyptový olej má antiseptické vlastnosti, vlčiak stimuluje epitelizáciu a spolu s harmančekom a aloe vera priaznivo pôsobia na sliznicu a pokožku. Zelený čaj je silný antioxidant, ktorý osviežuje a zvlhčuje pokožku.

Krém EveryMoment obsahuje účinné látky, ktoré:
  • zvýšiť množstvo kolagénu v tkanivách a dodať vagíne pružnosť a pevnosť
  • pomáhajú udržiavať správne vaginálne pH a vaginálnu flóru
  • urýchliť zotavenie z mikroúrazov spôsobených pri bežnom pohlavnom styku
  • podporovať kvalitu pohlavného styku zvýšením krvného obehu v genitáliách, čím je styk intenzívnejší
  • pôsobiť ako lubrikant
  • pomáhajú udržiavať normálnu pošvovú flóru a tým znižujú riziko infekcií, ktoré sprevádzajú sexuálnu aktivitu, ale môžu byť aj dôsledkom vonkajších faktorov (cestovanie, nezdravé prostredie, bazény a sauny...) a vnútorných faktorov (ochorenia, obehové problémy hormonálna liečba, antibiotická liečba, stres...).


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah