Objavte vlastnosti bio levanduľového oleja

Prejsť na obsah

Objavte vlastnosti bio levanduľového oleja

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Esenciálne oleje · 26 Jún 2023
Tags: esenciálnyolejlevanduľa
Leto nám prináša nielen slnko, ale aj mnohé poklady prírody. Typický kvet sezóny, levanduľa, je jednou z najuniverzálnejších byliniek s jemnou vôňou, ktorá je už po stáročia obľúbená pre svoje cenné aktívne zložky.

Jedným z najväčších propagátorov levanduľového oleja je francúzsky chemik Gattefossé. Po tom, čo si vážne poranil ruku pri výbuchu v továrni na výrobu parfumov, ranu namazal levanduľovým olejom. Miesto popálenia nebolo infikované a rana sa zahojila bez zjazvenia.

Cennú levanduľu čoskoro objavil aj kozmetický priemysel. Už naši starí rodičia vedeli, že zmiešaním pár kvapiek levanduľového oleja s kondicionérom budú vlasy krásne lesklé a voňavé, čím ochránia pred poškodením spôsobeným silným slnečným žiarením.

Aj nový BIO levanduľový olej od Calivita môže počas leta pomôcť celej rodine v mnohých situáciách. Levanduľový olej pomáha pri menších ranách, rezných ranách a odreninách počas dovolenky a znižuje aj riziko zjazvenia, preto sa odporúča fľaštičku levanduľového oleja vložiť do domácej lekárničky.

levanduľový olej Calivita

Ale nielenže sa oplatí vziať so sebou, levanduľový olej dokonale uvoľňuje a jeho intenzívna vôňa nielen v šatníku, ale aj vonku pomáha odpudzovať hmyz a komáre, vďaka čomu je váš pobyt naozaj príjemným zážitkom.

Vyskúšajte novinku Calivita bio levanduľový olej a užite si leto bez starostí!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah