Produkty Nopalin a Chromium Max, teda zdravé pomáhajú nielen pri chudnutí

Prejsť na obsah

Produkty Nopalin a Chromium Max, teda zdravé pomáhajú nielen pri chudnutí

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Krása a tvarovanie postavy · 2 Máj 2023
Tags: chudnutiechrómnopalNopalinChromiumMax
Nopalin je produkt z nopálového kaktusu. Podporuje detoxikáciu a ako bohatý zdroj vlákniny priaznivo pôsobí na prácu čriev a je zdrojom vitamínov (B1, B2, niacín) a minerálov pre telo. Nopálový kaktus dokáže brániť vstrebávaniu tukov, priaznivo vplýva aj na ich odbúravanie a vylučovanie. Vďaka svojim močopudným vlastnostiam podporuje činnosť močového mechúra a podporuje činnosť obličiek.

Priaznivé účinky nopálu


Nopál ovplyvňuje metabolizmus sacharidov a tukov. Je dokázané, že znižuje hladinu cukru v krvi a tým znižuje pocit hladu. Vďaka vysokému obsahu vlákniny a niacínu znižuje zvýšenú hladinu cholesterolu (LDL) a triglyceridov a zabraňuje premene nadbytočných cukrov na tuky. Zabraňuje nadmernému prekysleniu organizmu a predchádza zápche a účinne bojuje aj s odolnými druhmi rodu Candida. Zistite viac o doplnku stravy Nopalin.

Calivita Nopalin

Aká je úloha chrómu v ľudskom tele?


Chróm je esenciálna mikroživina, čo znamená, že si ho ľudský organizmus nevie vyrobiť a môžeme ho získať len z vonkajších zdrojov. Chróm sa podieľa na správnom metabolizme polysacharidov, bielkovín a tukov a pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Vďaka tomu môže pomôcť predchádzať „chuti“ na sladké, ktorá je spôsobená náhlymi výkyvmi hladiny cukru v krvi a prispieva tak k efektivite chudnutia. Nie všetky formy chrómu sú správne absorbované. Zlúčeniny chrómu s organickou väzbou, ako je pikolinát chrómu, sa v tele najlepšie vstrebávajú a využívajú.

Priaznivý účinok chrómu


  • Znižuje chuť na sladké a polysacharidy.
  • Pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Pomáha predchádzať náhlym výkyvom hladiny cukru v krvi a z toho vyplývajúcej „chuti“, najmä sladkej.
  • Podporuje pôsobenie inzulínového hormónu. Podľa výskumov chróm podporuje vychytávanie inzulínu bunkami, čím zlepšuje fungovanie tohto hormónu. A keď inzulín funguje správne, hladina cukru v krvi zostáva vyrovnaná.
  • Ovplyvňuje metabolizmus polysacharidov, bielkovín a tukov a tým zlepšuje ich relatívne zastúpenie v organizme. Účinne pomáha premieňať bielkoviny na svalovú hmotu a cukry na energiu.
  • Priaznivo pôsobí na hladinu cholesterolu, zlepšuje stav ciev, je tiež výborným prostriedkom proti vyčerpaniu, pretože dodáva telu väčšiu dávku energie.

Vedeli ste, že najvstrebateľnejšia zlúčenina chrómu – pikolinát je obsiahnutá v doplnku stravy Chromum Max 500.

Chromum Max 500


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah