Rebríček účinných prípravkov na kĺby s kolagénom

Prejsť na obsah

Rebríček účinných prípravkov na kĺby s kolagénom

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Podpora kĺbov a kostí · 15 Máj 2023
Tags: kĺbovkolagénJointProteXForteRiseUpMultiactiveCollagenkurkuma
S jarou vo vzduchu sa oficiálne skončil čas povaľovania sa v našich domácnostiach, pretože čoraz viac z nás skutočne túži po čerstvom vzduchu. Cvičenie však nie je pre každého rovnako príjemné. Boľavé alebo zapálené kĺby vám môžu túru zbytočne skrátiť. Preto predstavujeme štyri prírodné produkty, ktoré môžu pomôcť vašim kĺbom: skontrolujte, ako sa pripravujeme na prechádzky a horské výlety.

Ako si vybrať účinný prípravok na kĺby?


Najlepšou voľbou bude kvalitný produkt, ktorý obsahuje veľké dávky prírodných účinných látok a má pozitívne názory. Dnes si predstavíme dva takéto produkty a jednu novinku na trhu.

Joint ProteX Forte je moderná receptúra, ocenená certifikátom kvality cGMP, obsahujúca 9 prírodných účinných látok, ktoré posilňujú a regenerujú kĺby a zároveň im poskytujú dodatočnú ochranu pri zvýšenej záťaži, ktorej sme vystavení napríklad pri horských výletoch. Prípravok sa odporúča najmä ľuďom s problémami s pohybovým aparátom, ktoré môžu byť dôsledkom: výraznej záťaže kĺbov (pri fyzickej námahe alebo pri nadváhe), mechanických poranení, sedavého spôsobu života. Produkt je indikovaný aj pre ľudí, ktorí sa stravujú iracionálne alebo pre starších ľudí.

Joint ProteX FORTE obsahuje špeciálne vybrané aktívne zložky s nutričným a fyziologickým účinkom, ktoré priaznivo ovplyvňujú pružnosť a pružnosť kĺbov (kurkuma, lúčna bylina, kadidlová živica), zdravie kostí (zinok, mangán, kurkuma) a správnu tvorbu spojivových tkanív, vrátane kĺbových chrupaviek (mangán, lipnica). Účinné látky prípravku majú aj antioxidačný účinok (zinok, mangán, kurkuma). Produkt je tiež obohatený o glukozamín, chondroitín, kyselinu hyalurónovú a metylsulfonylmetán (MSM).

Ako zmierniť zápal kĺbov?


Jednoducho nemôžete mať príliš veľkú podporu pri zmierňovaní zápalu a bolesti. To je dôvod, prečo vám prinášame ďalší skvelý produkt: Curcuma Pro. Tento produkt je založený na prirodzenej protizápalovej sile kurkumy, ktorú klinické štúdie ukázali ako rovnocennú s nesteroidnými protizápalovými liekmi (NSAID), len bez vedľajších účinkov. Aby bolo jeho vstrebávanie a používanie ešte jednoduchšie a efektívnejšie, obsahuje mikronizovaný kurkumín (MicroActive®) a rôzne výťažky z kurkumy. Na druhej strane, extrakt z papriky BioPerine® je určený na znásobenie účinku kurkumy, čím sa zvyšuje jej aktivita v organizme na dlhší čas.

Aký kolagén na kĺby si vybrať?


RiseUp Multiactive Collagen je úplnou novinkou na trhu. Srdcom tohto najmodernejšieho komplexu je biologicky aktívny kolagén UC-II® a veľké množstvo hydrolyzovaného hovädzieho kolagénu. Ide o skutočne revolučný produkt, ktorého úlohou je nielen zastaviť degradáciu kĺbov a zmierniť zápaly a bolesti s nimi spojené, ale aj navodiť regeneráciu a rekonštrukciu kĺbov. Collagen UC-II® je schopný uvoľňovať protizápalové látky, pričom vyšle v tele signál na spustenie produkcie kolagénu v kĺboch pomocou hydrolyzovaného kolagénu. Preto nielen dodáva kolagén, ale aj stimuluje jeho tvorbu v tele, čo je prvým pilierom účinnosti tohto produktu. Ďalším sú doslova desiatky prírodných a hodnotných účinných látok, ktoré to môžu dopomôcť: veľké množstvo upokojujúceho šípku; kyselina hyalurónová zvyšujúca sekréciu synoviálnej tekutiny; glukosamín, chondroitín a MSM na stimuláciu rastu chrupavky; a vitamíny na uľahčenie používania týchto cenných zložiek. RiseUp Multiactive Collagen s lahodnou pomarančovou príchuťou je bez konzervantov, umelých farbív a cukru.

Čas na horskú turistiku

Prvá pomoc počas výletov


Všetko veľmi dobre, ale čo ak potrebujem okamžitú pomoc? Počas čakania, kým tieto vzácne aktívne zložky zaúčinkujú zvnútra, prečo nenatrieť záchranný gél na boľavé časti tela? Poskytuje rýchlu úľavu prostredníctvom upokojujúcich a chladivých účinkov a znižuje bolesť. Obsahuje bylinné účinné látky, napr. rozmarín, mentol, gáfor, diabolský pazúr a arnika horská, ktoré sa za stovky rokov bylinkovej praxe osvedčili v boji proti bolestiam kĺbov. Ba čo viac, 95 percent bylinných účinných látok pochádza z certifikovanej ekologickej produkcie. Záchranný gél je vždy dobré mať v batohu, pretože je účinný aj pri kŕčoch, bodnutí hmyzom a popáleninách od slnka.

Sme presvedčení, že vďaka našim produktom ste teraz pripravení na poriadnu túru. Nezabudnite si tiež vziať so sebou veľa vody a užite si počasie!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah