RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je teraz k dispozícii!

Prejsť na obsah

RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je teraz k dispozícii!

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Podpora kĺbov a kostí · 27 Marec 2023
Tags: RiseUpMultiactiveCollagenkolagénUCIIkĺby
Tento kolagénový komplex druhej generácie je skutočným prielomom na trhu pre všetkých spotrebiteľov, mladých aj starých: či už patríte k mladšej generácii, ktorá žije aktívne, alebo ste starší človek s problémami s kĺbmi - RiseUp Multiactive Collagen je prísľubom skutočného zlepšiť kvalitu života!

Nový RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je kombináciou dvoch rôznych typov kolagénu: prvým je hydrolyzovaný kolagén typu 2, druhým je takzvaný „Biologicky aktívny kolagén UC-II®“. Navrhnutá kombinácia oboch typov kolagénu funguje tak, aby sa čo najefektívnejšie využili účinné látky nachádzajúce sa v kĺboch. Zvláštnosťou produktu je samotný bioaktívny kolagén UC-II®. Kolagén je v tejto látke prítomný v pôvodnej forme. Preto môže zostať biologicky aktívny, vďaka čomu novinka pôsobí ako inteligentný imunitný modulátor.

Nový kolagén má trojitý účinok:

  • Kolagén UC-II® reaguje na prítomnosť zápalu a uvoľňuje látky, ktoré tíšia zápal a bolesť.
  • UC-II® potom signalizuje telu, aby „opravilo“ postihnutý kĺb (kĺby) a využíva vysoké dávky hydrolyzovaného kolagénu na stimuláciu produkcie kolagénu priamo v kĺboch.
  • V konečnom dôsledku UC-II® začne regenerovať postihnuté kĺby vysokými dávkami hydrolyzovaného kolagénu.

Ako funguje RiseUp Multiactive Collagen


RiseUp Multiactive Collagen funguje tak, že znižuje zápal a bolesť, ale jeho aktívne zložky nám tiež pomôžu posunúť ho na vyššiu úroveň: s týmto novým produktom ponúkame nielen riešenia na oddialenie alebo spomalenie degenerácie chrupavky, ale aj šancu pre našich spotrebiteľov. pre obnovu a regeneráciu vašich kĺbov! To, čo Calivita Multiactive Collagen RiseUp ponúka, sa nazýva „prístup druhej generácie“!

Pôsobenie kolagénu v organizme podporuje množstvo ďalších prírodných a vzácnych účinných látok. Všetky boli pridané do produktu v najdostupnejšej a najúčinnejšej forme:

Čo obsahuje RiseUp Multiactive Collagen okrem kolagénu?


Ďalšou zvláštnosťou produktu je šípka (Rosa canina), ktorá je doň pridaná nielen pre protizápalový účinok, ale aj pre účinnú úľavu od bolesti.

Navyše obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá podporuje správny a plynulý pohyb a pružnosť kĺbov.

Za zmienku stojí aj známe a osvedčené trio MSM, chondroitín sulfát a glukosamín sulfát, pretože všetky tieto látky prispievajú k zlepšeniu pohyblivosti kĺbov a k budovaniu a spevneniu chrupaviek a zlepšeniu ich pružnosti.

Nakoniec pridanie vitamínu C a vitamínu E, ktoré bojujú proti zápalom a účinne podporujú vstrebávanie kolagénu v tele.

Lahodná pomarančová príchuť a zloženie bez cukru, konzervantov a farbív podporí pravidelnú konzumáciu novinky.

Ak chcete znížiť zápal, bolesť alebo stuhnutosť kĺbov, prečo si nekúpiť a nevyskúšať náš inovatívny produkt na ochranu kĺbov RiseUp Multiactive Collagen?

Multiaktívny kolagén Calivita RiseUp

Zistite viac a objednajte si revolučný kĺbový produkt RiseUp Multiactive Collagen.


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah