Vek je len číslo – zdravé tipy proti starnutiu

Prejsť na obsah

Vek je len číslo – zdravé tipy proti starnutiu

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Krása a tvarovanie postavy · 17 Apríl 2023
Tags: protistarnutiukolagénbetakaroténvitamínC
Snáď každý z nás by chcel zostať navždy mladý a vôbec nestarnúť, nemať vrásky ani žiadne zdravotné problémy spojené so starobou, skrátka cítiť sa skvele a vyzerať skvele. Čas sa nedá zastaviť, no viete nájsť iné riešenie? Ako dosiahnuť, aby muž zostal čo najdlhšie zdravý, príťažlivý a plný sily?

V zdravom tele zdravý duch


Jednou z príčin poškodenia tkaniva vedúceho k starnutiu a smrti sú voľné radikály, ktoré za určitých okolností môžu poškodiť organizmus. Naše telo využíva antioxidačnú ochranu na boj proti nadmernej tvorbe voľných radikálov.

Antioxidanty zahŕňajú širokú škálu látok, z ktorých niektoré sú pre telo nevyhnutné, zatiaľ čo iné sú dodávané s jedlom. Tieto látky sú účinné proti starnutiu a chorobám súvisiacim s vekom. Medzi silné antioxidanty patria vitamíny C a E, selén, betakarotén, luteín, lykopén, koenzým Q10, kurkumín, flavonoidy a ďalšie látky. Antioxidačný účinok kurkumínu využíva produkt Curcuma Pro a v menšej miere Joint ProteX FORTE, ktoré cielene pôsobia na naše kĺby, ktoré sa vekom môžu opotrebovávať.

Vitamín C proti starnutiu


Vitamín C je jedným z našich najlepších pomocníkov pri udržiavaní mladosti. Je zodpovedný za syntézu kolagénu a pomáha pri tvorbe spojivového tkaniva v pokožke, čím zlepšuje elasticitu pokožky a redukuje výskyt vrások. Vitamín C priaznivo pôsobí aj na mozgovú činnosť a odstraňuje pocit únavy, vďaka čomu pomáha udržiavať vitalitu.

Z celej rady produktov s vitamínom C sa oplatí vybrať Liquid C, ktorý okrem prírodného vitamínu C obsahuje bioflavonoidy zo šípok, ktoré podporujú jeho vstrebávanie a znásobujú jeho antioxidačný účinok.

Proti starnutiu

Priaznivé antioxidačné polyfenoly


Polyfenoly, medzi ktoré patria aj flavonoidy, majú výrazné antioxidačné vlastnosti, vďaka ktorým ovplyvňujú zdravie a omladzovanie organizmu. Polyfenoly podporujú vstrebávanie vitamínu C, majú protizápalové a protirakovinové vlastnosti, zvyšujú imunitu, posilňujú steny ciev. Môžu byť účinné pri zápaloch kŕčových žíl, ktoré môžu byť jedným z problémov starších ľudí.

Keďže polyfenoly majú aj antioxidačné vlastnosti, poskytujú dostatočnú ochranu pred starnutím organizmu. Medzi polyfenoly patrí napríklad rutín, kvercetín, resveratrol, epikatechín a iné. Z našich produktov môžeme vyzdvihnúť produkt Resveratrol PLUS, ktorý okrem resveratrolu obsahuje aj koenzým Q10, ktorý má tiež silný antioxidačný účinok.

Krása a vitalita pre pokožku


Zrelej pleti prospeje kvalitná kozmetika. Bez kyseliny hyalurónovej sa nezaobíde takmer žiadny moderný prípravok na starnúcu pleť, účinné sú aj rôzne kvalitné prírodné oleje, ako olivový, jojobový a mandľový, ale aj bambucké maslo. Všetky tieto látky spolu s aloe vera obsahuje Anti-Ageing krém, ktorý starnúcu pleť dokonale vyživuje a hydratuje.

ORGANICARE krém proti vráskam (50 ml) znižuje viditeľnosť vrások, intenzívne hydratuje a vyživuje pokožku tváre, krku a dekoltu. Rýchlo sa vstrebáva, má príjemnú, jemnú a jemnú textúru a zároveň pokožku rýchlo a viditeľne napína a vypĺňa. Jeho tajomstvo spočíva v jedinečnej kombinácii prírodnej kyseliny hyalurónovej a organických bylín ako je aloe vera, olivový olej, mandľový olej, bambucké maslo a jojobový olej.

No svoju krásu by sme mali podporovať nielen zvonku, ale aj zvnútra. Neodmysliteľným pomocníkom v tom bude Full Spectrum, ktoré nášmu telu dodá potrebné minerály a vitamíny, a tým podporí jeho vitalitu.

#glamUp elixír mladosti s kolagénom, kyselinou hyalurónovou a betakaroténom!

#glamUp obsahuje vysokú dávku hydrolyzovaného kolagénu, ktorý je doplnený o kyselinu hyalurónovú a ďalšie prírodné antioxidanty. Účinné látky v ňom obsiahnuté dokážu redukovať hĺbku vrások, zlepšiť hydratáciu a elasticitu pleti, zmierniť zápaly kože a chrániť bunky pred škodlivými účinkami voľných radikálov (napr. proti UV žiareniu). Tento lahodný, komplexný nápoj v prášku s citrusovou príchuťou je bez konzervačných látok, farbív, cukru, lepku, sóje a GMO.

Betakarotén je prekurzorom vitamínu A; ľudské telo si ho dokáže premeniť na vitamín A podľa svojich potrieb. Vitamín A je stavebným kameňom sietnice, základnej časti našich očí, ktorá hrá nenahraditeľnú úlohu v procese vnímania svetla. Jeho časté používanie tiež prispieva k udržaniu normálneho stavu pokožky a pomáha predchádzať poškodeniam spôsobeným UV žiarením.


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah