Pro-STP s extraktom zo saw palmetto - ideálna podpora pre prostatu

Prejsť na obsah

Pro-STP s extraktom zo saw palmetto - ideálna podpora pre prostatu

Obchody CaliVita International
Uverejnený podľa Calivita Partner v Výzvy moderného života · 24 Apríl 2023
Tags: ProSTPsawpalmettoprostata
Nezhubné zväčšenie prostaty je predovšetkým hormonálna zmena, ktorú možno interpretovať ako mužský vrchol a postihne skôr či neskôr prakticky všetkých mužov. Zvyčajne to začína v 40-ke, ale môže sa objaviť už v 30-ke. Vo veku 70 rokov pociťuje symptómy v priemere 80 – 90 % mužov. Poznáme však mnoho byliniek, ktoré dokážu s týmto neduhom účinne pomôcť.

Výťažok z ovocia Saw palmetto (Serenoa repens)


Jedným z najobľúbenejších je saw palmetto, ktorého extrakt, ako potvrdzujú početné štúdie a bohaté skúsenosti, účinne redukuje prejavy nezhubného zväčšenia prostaty. Mechanizmus jeho účinku je komplexný, vrátane znižovania zápalu, no preukázal sa aj antiestrogénny účinok a podporuje udržanie normálnej hladiny testosterónu v krvi.

Koncentrát z listov žihľavy dvojdomej (Urtica dioica)


Extrakt z listov žihľavy, ktorý je v Nemecku obzvlášť populárnou zložkou bylinných terapií na zväčšenie prostaty, môže inhibovať rast buniek prostaty, bráni ďalšiemu rastu a môže tiež pomôcť pri prevencii alebo liečbe bežných infekcií močových ciest znížením zápalu a diuretických účinkov.

Rastlinné fytosteroly – sú nápomocné pri zväčšení prostaty?


Špeciálnou vlastnosťou Pro-STP je pridaný fytosterolový komplex. Fytosteroly sú zlúčeniny nachádzajúce sa v mnohých rastlinách a rastlinných olejoch, ktoré si naše telo nevyrába. V štúdiách zahŕňajúcich mužov s benígnou hyperpláziou prostaty boli zmesi fytosterolov účinné pri znižovaní inkontinencie moču.

Calivita Pro-STP

Doplnok Pro-STP obsahuje aj zinok, selén, prášok z ľanových semienok, lykopén a bioperín, ktoré podporujú zdravie mužov!


Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne recenzie.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah